GNTM 3: Οι βολικοί αντίπαλοι και η στρατηγική των παικτών για τον τελικό

Οι φιναλίστ ετοιμάζονται για τη δοκιμασία της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου

Έπειτα από αρκετούς μήνες, πάρα πολλές δοκιμασίες και φυσικά αποχωρήσεις φτάσαμε στον ημιτελικό του GNTM 3. Οι πέντε φιναλίστ θα γίνουν υπερκατάσκοποι και θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς του Star.

GNTM 3 ημιτελικός: Οι top 5 ποζάρουν ως υπερκατάσκοποι!

«Διπλή λήψη, διπλά ζητούμενα» λέει η Ζενεβιέβ, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Καράβας εξηγεί τη μεγάλη σημασία της δοκιμασίας, αφού τέσσερις παίκτες θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Τελικός GNTM: Τέσσερις φιναλίστ, οκτώ πρώην παίκτες και μία έκπληξη!

Αιμιλιάνο - Ηρακλής

Λίγες ώρες, όμως, πριν τα επίδοξα μοντέλα μπουν στο σετ της νέας φωτογράφισης, Ηρακλής και Αιμιλιάνο χαλαρώνουν στο σπίτι με τον πρώτο να ρωτά τον συμπαίκτη του: «Πώς ήταν το πρώτο βράδυ χωρίς τη Μαριαγάπη στο σπίτι;»

GNTM 3: Η Μαριαγάπη αποχώρησε και ο Αιμιλιάνο ξέσπασε σε κλάματα

GNTM 3: Οι προβλέψεις της Μαριαγάπης για τους φετινούς φιναλίστ

«Κοίταξε να δεις, είναι οι πρώτες ώρες που νιώθεις μια έλλειψη. Καλώς ή κακώς θα αποχωρήσουν και αγαπημένα άτομα, ο Σήφης τότε, η Μαριαγάπη τώρα», απαντά ο Αιμιλιάνο.

GNTM - Μαριαγάπη: Η μητέρα της σχολίασε της σχέση της με τον Αιμιλιάνο!

Αιμιλιάνο

Το μυαλό του Αιμιλιάνο όπως και των άλλων παικτών είναι στον τελικό. Το μοντέλο θέλει να αποχωρήσει πάση θυσία η Παρασκευή: «Μακάρι να φύγει η Παρασκευή», λέει στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διαφορετική γνώμη έχει ο Έντουαρντ, ο οποίος δηλώνει on camera: «Με βολεύει να είμαι τελικό με Ανδρέα και Παρασκευή για να νικήσω».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top