Δείτε τη Ρασέλ να ποζάρει τόπλες στην αγκαλιά του Γύπα!

Οι πρώην παίκτες του GNTM 3 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι

Είναι γεγονός! Οι δύο πρώην παίκτες του GNTM 3, η Ρασέλ και ο «γύπας», Δημοσθένης Τζουμάνης, μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι!

GNTM: Ακούστε το τραγούδι που ηχογράφησαν Ρασέλ και Δημοσθένης

Τα δύο παιδιά, που δέθηκαν πολύ μέσα στον διαγωνισμό μόδας σκάρωσαν την ιδέα στο GNTM και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι και κάπως έτσι γεννήθηκε το «Παραμύθια».

Να θυμίσουμε ότι η Ρασέλ είναι τραγουδίστρια και έχει εμφανιστεί σε νυχτερινές πίστες στο πλευρό γνωστών ονομάτων του ελληνικού στερεώματος, ενώ ο «γύπας» έχει την... ατάκα και δε σταματά να ραπάρει!

Το κομμάτι μόλις κυκλοφόρησε, ενώ για το videoclip θα πρέπει να περιμένουμε ως τη Δευτέρα... 

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε ο Δημοσθένης, τη χορογραφία επιμελήθηκε η Ίριδα Παπουτσή, η οποία επίσης συμμετείχε στο GNTM 3 και είναι χορεύτρια.

Τις εντυπώσεις «κλέβει» και το εξώφυλλο του single, όπου βλέπουμε τη Ρασέλ να ποζάρει τόπλες στην αγκαλιά του - επίσης γυμνού- Δημοσθένη!

Ρασέλ Δημοσθένης Γύπας τραγούδι gntm 3

«Κάτι που ξεκίνησε σε ένα παιχνίδι έγινε μια πολύ δυνατή ανθρώπινη σχέση και όλο αυτό μας βγήκε σε δημιουργία! Τη Δευτέρα 7/12 κυκλοφορεί το νέο μας κομμάτι, παρέα με την @theodorarachel_ με τίτλο «Παραμύθια» σε στίχους @skoni__ @dimosthenis_gypas @theodorarachel_ και μουσική @takinio_soul. Μαζί κυκλοφορεί και το video clip σε σκηνοθεσία του @vangelistsaousopoulosofficial και χορογραφία από το κορίτσι μας @irida_papoutsi», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gypas (@dimosthenis_gypas)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top