Σάκης Τανιμανίδης: Επιστρέφει με το Survivor;

Η νέα του διαδικτυακή δραστηριότητα

Ο Σάκης Τανιμανίδης απέφυγε με κάθε τρόπο να απαντήσει στο πότε θα ξεκινήσει το Survivor, ωστόσο, τόνισε ότι του έχει λείψει η τηλεόραση και θέλει να επιστρέψει!

Ο παρουσιαστής άνοιξε το σπίτι του στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε σε όλα:

«Έχω κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα τον τελευταίο χρόνο από την τηλεόραση γιατί ήμουν 8 συνεχόμενα χρόνια με καθημερινή παρουσία και ήθελα να ασχοληθώ και με κάποια άλλα πράγματα. Τώρα έχω την όρεξη σιγά σιγά να επανέλθω. Δεν είμαι σίγουρος για το πότε ακριβώς, αλλά θα επιστρέψω σύντομα», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ποια είναι η νέα αγαπημένη τους συνήθεια;

Ωστόσο, ο παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει και πάλι μια ταξιδιωτική εκπομπή. «Θα ήθελα να ξαναείμαι στο World Party, μου λείπουν τα ταξίδια. Μια ταξιδιωτική εκπομπή θα ήθελα σίγουρα, το Survivor μου ταιριάζει και θα ήθελα να το κάνω», είπε.

Η νέα του διαδικτυακή δραστηριότητα

Το milamou.gr δημιουργήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας ως πρωτοβουλία του ομίλου Enthoosia και των ιδρυτών του, Μίλτου Καμπουρίδη και Σάκη Τανιμανίδη, με σκοπό την παροχή ψυχολογικής στήριξης από εθελοντές επαγγελματίες ψυχολόγους προς όσους έχουν ανάγκη.

Το milamou.gr είναι μια πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή άτομα που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη με εθελοντές επαγγελματίες ψυχολόγους και συμβούλους ψυχικής υγείας που επιθυμούν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς. Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού και να επικοινωνήσουν ανώνυμα και δωρεάν με έναν εθελοντή επαγγελματία.

 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top