Elif: Η Ρεϊχάν ανοίγει τα μάτια της και προσπαθεί να ηρεμήσει την Ελίφ

Συντονιστείτε στο Star για να δείτε όσα θα συμβούν τη Δευτέρα 16/11

Η Ρεϊχάν ανοίγει τα μάτια της ενώ η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για το ατύχημα. Η Ρεϊχαν προσπαθεί να την ηρεμήσει.  Ο Κερέμ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενοι επειδή η Ρεϊχάν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ο Εμιρχάν και η Ιντζί πάνε για πρώτη φορά σχολείο. Ο Εμιρχάν λέει στη μητέρα του πως όταν μεγαλώσει θα γίνει μηχανικός και θα τη φροντίζει εκείνος.  Η Λεμάν αντιδρά στην πιθανότητα μιας σχέσης ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ. Είναι θυμωμένη επειδή ο γιος της βλέπει μια χήρα. Ο Σαφάκ εκνευρίζεται με τα υπονοούμενα της μητέρας του και της θυμίζει πως και εκείνη είναι χήρα. Η Ρεϊχάν νιώθει πολύ καλύτερα, τόσο που κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να τσακωθεί με τον Κερέμ.

Η Ελίφ της λέει πως ο Κερέμ ήταν πολύ ανήσυχος για την κατάστασή της και έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα. Η Ελίφ προσπαθεί να πει στη Ρεϊχάν πως ο Κερέμ έδωσε αίμα για να σωθεί η ζωή της αλλά ο Κερέμ της κάνει νόημα να μην πει τίποτα. Η Γιλντίζ καλεί τον Κερέμ για να μάθει πως είναι η Ρεϊχάν και ο Κερέμ της δίνει τα ευχάριστα νέα.  Ο Κερέμ ζητάει τη γνώμη της Γιλντίζ για το αν πρέπει να ειδοποιήσουν την οικογένεια της Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ του λέει πως η κοπέλα αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένειά της. Ο Κερέμ αποφασίζει να ζητήσει τη γνώμη της Ρεϊχάν και να κάνει ότι του πει.

Η Χουμεϊρά ξυπνάει νωρίς και λέει στον Ταρίκ να ετοιμαστεί γρήγορα. Εκείνος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και η Χουμεϊρά του υπενθυμίζει πως έχουν ραντεβού με τον γιατρό για την απόκτηση παιδιού. Ο Ταρίκ στην πραγματικότητα θυμάται το ραντεβού αλλά δεν θέλει να πάει. Λέει στη Χουμεϊρά πως ίσως στεναχωρηθεί αν ο γιατρός πει πάλι κάτι αρνητικό. Αυτός όμως δεν είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει ο Ταρίκ να δει τον γιατρό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κρύβει. Ο Σαφάκ τρώει πρωινό έξω και η Ζουλιντέ περνάει με τον Εμιρχάν για να πάνε στο σχολείο. Ο Σαφάκ τους καλεί να του κάνουν παρέα. Ο Ταρίκ μαθαίνει πως η Ελίφ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να της πει να πάει και να την πάρει αλλά το τηλέφωνό της είναι κλειστό και της αφήνει μήνυμα. Η Ελίφ, η Ρεϊχάν και ο Κερέμ παίζουν ένα παιχνίδι με λέξεις όταν έρχεται η νοσοκόμα και φέρνει λουλούδια. Ο Κερέμ πιστεύει πως είναι από τον Τολγκά και τα βγάζει έξω θυμωμένος αλλά καταλαβαίνει πως τα έχει στείλει η μητέρα του και τα αφήνει τελικά στο δωμάτιο.  Η Τουλάι πηγαίνει την Ιντζί στο σχολείο. Ο Βεϊσέλ μένει στο μαγαζί καιχαίρεται που η μικρή ξεκινάει σχολείο.  Η Βιλντάν ξυπνάει και ανοίγει το τηλέφωνο της και ακούει το μήνυμα του Ταρίκ. Πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο να πάρει την Ελίφ.

Ενώ η Ρεϊχάν και ο Κερέμ μιλάνε για το ατύχημα και πως συνέβη, η Ελίφ θυμάται τη στιγμή που ο Ταρίκ την απείλησε στο νοσοκομείο. Είναι σίγουρη πως ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της Ρεϊχάν. Φοβάται όμως πολύ τον Ταρίκ και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Ρεϊχάν θέλει να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει σπίτι. Η Ελίφ της λέει πως εύχεται να μην έπρεπε να γυρίσουν πίσω. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν δεν καταλαβαίνουν γιατί το λέει αυτό αλλά πριν προλάβουν να τη ρωτήσουν, έρχεται η νοσοκόμα για να περιποιηθεί τα τραύματα της Ρεϊχάν.
 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top