Μύρωνας Στρατής: «Ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ ήμουν πάνω στη σκηνή!»

Το παιδί του μοιάζει στον… γείτονα

Ο γιος του ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούλιο κάνοντάς τον πολύ πολύ χαρούμενο!

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day» για την εμπειρία της πατρότητας, αποκαλύπτοντας ότι ο γιος του γεννήθηκε, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Πάτρα για συναυλία κι έτρεξε κοντά στη σύζυγό του το επόμενο πρωί. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά τους τελευταίους μήνες.

Μύρωνας Στρατής-Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η δυνατή φιλία που τους συνδέει!

«Βεβαίως και έχω πολλούς λόγους να θυμάμαι το φετινό καλοκαίρι. Θέλω να σου πω ότι ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα, γιατί ήρθε λίγο πρόωρα. Έλαβα ένα μήνυμα όταν ήμασταν στους πόνους. Πήγα το πρωί. Έφυγα κατευθείαν και πήγα καρφί στο μαιευτήριο τότε» είπε αρχικά.

«Ήταν αρκετά συγκινητικό. Από την πρώτη στιγμή κάτι ένιωσα. Σίγουρα, όταν το παιδί αρχίσει να επικοινωνεί είναι που δημιουργείς τη βαθιά σχέση, γιατί σε πρώτο επίπεδο το παιδάκι δεν μπορεί να σου μιλήσει, απλά κάνεις τα πάντα για να μην κλαίει. Προσπαθείς να καταλάβεις από τα σημάδια του σώματος τι ακριβώς χρειάζεται» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. 

Μύρωνας Στρατής: Η πρώτη αναφορά στη γέννηση του γιου του

Πώς έχει αλλάξει η ζωή του τώρα που έγινε μπαμπάς; «Όταν έρχεται το παιδί, αλλάζουν όλα στο ζευγάρι. Ό,τι έχεις ακούσει σκέψου το στον υπερθετικό. Έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου, αλλά είναι κάτι που το απολαμβάνω! Αλλάζει η κατάσταση, αλλάζει η ζωή… Η μαμά θέλει πολύ στήριγμα και πρέπει να αφήνεις ανοιχτή την πόρτα και στην παλιά σου ζωή… Το παιδί δε μοιάζει σε κανέναν από τους δύο, μάλλον στον γείτονα!».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top