GNTM 3: Αποκλειστικές δηλώσεις των κριτών από τη διαδικασία των bootcamp

Τι είπαν για τον Κωνσταντίνο που πήρε το Golden Pass

Τα bootcamp ολοκληρώθηκαν και 20 διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM 3.

GNTM 3: Αυτή είναι η τελική 20αδα που περνάει στο σπίτι του διαγωνισμού!


Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, αλλά και τον Γιώργο Καράβα μετά τη φωτογράφιση στην πισίνα με λευκά μαγιό.

GNTM 3: Ήρθε η στιγμή του Golden Pass! Ποιος/α το πήρε;

Οι τρεις τους μίλησαν για κάποιους από τους παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κωνσταντίνος που πήρε το Golden Pass.

«Φέτος το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ. Η τελική επιλογή είναι εξαιρετική και τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε το Golden Pass του Κωνσταντίνου: «Ήταν από τα λίγα παιδιά που σήκωσε το χέρι πράγμα που εμένα μου δείχνει πολύ θετικά στοιχεία, γιατί πιστεύει στον εαυτό του».

Ο Κωνσταντίνος που πήρε το Golden Pass

Ο Κωνσταντίνος ο οποίος πήρε το Golden Pass

Από την πλευρά της, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Τι γλυκός που είναι ο Κωνσταντίνος. Έχει ιδιαίτερη περσόνα, σώμα, πρόσωπα. Έχει ωραία πράγματα να πει. Είναι μικρός και φρέσκος. Εύχομαι να πάει καλά».

Την άποψή του για τον Κωνσταντίνο εξέφρασε και ο Άγγελος Μπράτης: «Ο Κωνσταντίνος μας έχει εντυπωσιάσει όλους, γιατί έχει μια ξεχωριστή ομορφιά. Στην οντισιόν του είπα ότι μου θυμίζει ένα από αυτά τα έφηβα αγόρια του Παζολίνι στη Σαμπέρμπια της Ρώμης.»

Η κοινή φωτογράφιση Καγιά – Καράβα

Για τις ανάγκες των bootcamp είδαμε τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να ποζάρουν μαζί, προκειμένου να δείξουν τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι.

«Η φωτογράφιση που έκανα με τη Βίκυ είναι λίγο πολύ είναι αυτό που θα ακολουθήσει για να δουν οι παίκτες τι θα κάνουν», είπε ο Γιώργος Καράβας, ενώ στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως στο παρελθόν δεν είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καράβα: «Δεν είχε τύχει ποτέ να ποζάρω μαζί του και τώρα χάρηκα γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ».

Κλείνοντας, η κριτής του διαγωνισμού ομορφιάς ανέφερε ότι έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιους.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top