The Voice: Η συγκλονιστική ιστορία του Χαβιέ που συγκίνησε τους κριτές

Ο μουσικός του δρόμου έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η προσωπική ιστορία ενός διαγωνιζόμενου στο The Voice από το Εκουαδόρ, κάνοντας τους κριτές να λυγίσουν.

Ο Javier Silva Ascola από το Εκουαδόρ είναι μουσικός του δρόμου και κατάφερε να συγκινήσει με τα όσα έχει βιώσει μέχρι σήμερα. Όπως ο ίδιος ανέφερε, στη χώρα του έπρεπε να κάνει πάρα πολλά για να τα βγάλει πέρα καθώς ο πατέρας του τους εγκατέλειψε. Τελικά βρήκε την αφορμή κι ήρθε στη Θεσσαλονίκη παίζοντας μουσική στο δρόμο.

Η γυναίκα του, όπως είπε, υποφέρει από επιληψία, όπως και το παιδί του και μάλιστα ανέφερε ότι πριν από έξι χρόνια είχε ταξιδέψει για να τραγουδήσει στη Βιέννη, λήστεψαν την οικογένειά του και πέταξαν τον γιο του από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού. Ως αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε περισσότερα προβλήματα υγείας στον γιο του όπου έχασε τα δόντια του ενώ έχει και κάποια κινητικά προβλήματα ενώ αρκετές φορές δεν έχει και την σωστή αντιμετώπιση από τους συμμαθητές του.

Ο Javier εντυπωσίασε τους κριτές με το τραγούδι του, επιλέγοντας να τραγουδήσει το Volare. Μάλιστα ήταν τόσο καλός που έκανε όλους τους coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Η ερμηνεία του Javier που συγκίνησε τους κριτές.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top