Γιώργος Μαυρίδης: Οι πρώτες δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αθήνα!

Εξήγησε όσα συνέβησαν στην πολύωρη κράτησή του στο Μεξικό

Στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Γιώργος Μαυρίδης, μετά την περιπέτειά του στο Μεξικό.

Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κράτηση στο Μεξικό 

Ο παρουσιαστής και tattoo artist μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου», εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του για τα όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό. Παράλληλα διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για επεισόδιο με τον πιλότο στο αεροδρόμιο του Μεξικού.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ποιος σας έδινε τις ειδήσεις και τα γράφατε; Γράφατε πως μάλωσα με τον πιλότο και με έπιασαν γιατί μίλησα με αγένεια. Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα. Ο προορισμός πρώτα ήταν Μεξικό και μετά Βραζιλία. Δεν δεχόντουσαν πως θα μείνω σε ένα φίλο μου και ήθελαν ξενοδοχείο. Πήραν τα διαβατήρια μας, τα χαρτιά και τα κινητά. Μείναμε με το φανελάκι και μια βερμούδα σε ένα κελί. Για 12 ώρες δε μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανένα. Δεν μας έδιναν φαγητό και νερό επίτηδες» δήλωσε αρχικά.

Γιώργος Μαυρίδης: Συνελήφθη στο Μεξικό ο γνωστός παρουσιαστής!

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιώργου Κρικοριάν σχετικά με την κράτηση του Γιώργου Μαυρίδη

«Κάποια στιγμή προφανώς το φουντώσαμε και εμείς. Πήραμε τηλέφωνο και μας χλεύαζαν. Παίρναμε με απόκρυψη για να μιλήσουμε με κάποιον δικό μας. Μείναμε τρεις νύχτες. Για να πάρουμε τηλέφωνο μαλώναμε συνέχεια. Σε τέσσερις μέρες πήρα δύο τηλέφωνα. Μας έστειλαν Αθήνα με το έτσι θέλω. Δε μαλώσαμε με κανέναν πιλότο. Δεν μπήκαμε ποτέ στο αεροπλάνο. Επίτηδες δε μπήκαμε. Οι άνθρωποι δεν πάνε καλά, είναι παρανοϊκοί» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top