Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κράτηση στο Μεξικό 

Οι πρώτες του φωτογραφίες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη και των τριών μελών της νέας του εκπομπής «Into the skin», αφού τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Γιώργος Μαυρίδης: Συνελήφθη στο Μεξικό ο γνωστός παρουσιαστής!

Γιώργος Μαυρίδης

Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες τους μετά το θρίλερ που έζησαν στο αεροδρόμιο «Σίτυ Χουάρες» του Μεξικό, επέστρεψαν στην Ελλάδα. 

Γιώργος Μαυρίδης

Να θυμίσουμε ότι στην αρχή της εβδομάδας, ο Γιώργος με το τηλεοπτικό του συνεργείο ταξίδεψαν στο Μεξικό, με σκοπό, να κάνουν γυρίσματα, στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαβατηρίων κι αποσκευών οι μεξικανικές Αρχές, επειδή δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξη τους, όπως τα ξενοδοχεία όπου είχαν κλείσει για μείνουν, έδωσαν εντολή οι τέσσερις άντρες να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Γιώργος Μαυρίδης

Γιώργος Μαυρίδης: Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται σε ταξίδι του!

Γιώργος Μαυρίδης

Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών όταν ενημερώθηκε για την κράτηση του παρουσιαστή και των άλλων τριών ατόμων παρενέβη, και στη συνέχεια οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση με προορισμό την Ελλάδα. Ωστόσο, όταν έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν, αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο καθώς δεν τους επέτρεπαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Βραζιλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top