Γιώργος Μαυρίδης: Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται σε ταξίδι του!

Είχε βρεθεί σε ατίστοιχη κατάσταση με τον Σάκη Τανιμανίδη

Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιώργος Μαυρίδης συνελήφθη από τις αρχές του Μεξικού σε αεροπορικό ταξίδι του.
Συγκεκριμένα, ο διάσημος παρουσιαστής κρατείται μαζί με άλλα τρία μέλη του συνεργείου της εκπομπής του στο αεροδρόμιο του Μεξικού, όπου βρέθηκαν για την ανάγκη των γυρισμάτων τους. 

Παρά τις προσπάθειες της ελληνικής πρεσβείας, η επιστροφή του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών του δεν είναι δυνατόν να γίνει ακόμα. 

Γιώργος Μαυρίδης: Συνελήφθη στο Μεξικό ο γνωστός παρουσιαστής!

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής συλλαμβάνεται στη Λατινική Αμερική, καθώς είχε περάσει μια παρόμοια περιπέτεια μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στα γυρίσματα του World Party. Οι δύο συνεργάτες είχαν συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο και είχαν δηλώσει: «Δεν ήμασταν καθόλου «ψαρωμένοι» όπως θα έπρεπε κανονικά. Ξεκινήσαμε και γράφαμε από το πρώτο λεπτό, με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο και γι’ αυτό φυσικά μας συνέλαβαν για τρομοκρατία! Περάσαμε 12 ώρες στα κρατητήρια, μας απέλασαν από τη χώρα, μας κατάσχεσαν την κάμερα και μας έστειλαν «πακέτο» πίσω».

Θα γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Μαυρίδης;

Οι παρουσιαστές του World Party είχαν χρειαστεί την επέμβαση της Ελληνικής πρεσβείας, η οποία απολογήθηκε στις αρχές της Βραζιλίας. Έτσι, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν αφεθεί ελεύθεροι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top