Elif: Η Ελίφ δεν μπορεί να πάει πουθενά

Μη χάσετε το ολοκαίνουριο επεισόδιο την Τετάρτη στις 17:30 στο STAR!

Η Ελίφ είναι στο δάσος. Αν και δεν έχει που να πάει, τρέχει απελπισμένη. Η Ρεϊχάν βλέπει τον Κερέμ στο σπίτι και ταράζεται. Θεωρεί πως το πρωί θα πρέπει να φύγει.

Η Ελίφ δεν μπορεί να πάει πουθενά και κουρασμένη επιστρέφει στην έπαυλη και κοιμάται έξω από την πόρτα. Από τύχη την βρίσκει η Βιλντάν. Το επόμενο πρωί η Ρεϊχάν σκοπεύει να πει στη Γιλντίζ πως θα φύγει αλλά η γυναίκα αισθάνεται έναν ξαφνικό πόνο και είναι άσχημα. Η Ρεϊχάν αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μείνει για να βοηθήσει τη Γιλντίζ και να ετοιμάσουν πρωινό για την οικογένεια. Η Βιλντάν βλέπει το τραυματισμένο χέρι της Ελίφ και θυμάται τις απειλές του Ταρίκ.

Η Ρεϊχάν εξακολουθεί να ανησυχεί για την παρουσία του Κερέμ και να ντρέπεται για όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Σκέφτεται πάλι να φύγει αλλά δεν έχει που να πάει και δεν ξέρει αν τα αδέλφια της έχουν φύγει από την πόλη. Η Γιλντίζ μιλάει στη Ματσιντέ για τη νέα κοπέλα, που έπιασε δουλειά και η Ματσιντέ δίνει την άδεια της να μείνει χωρίς καν να τη δει γιατί εμπιστεύεται απόλυτα την κρίση της Γιλντίζ. Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν για τα μέλη της οικογένειας και μιλάει ειδικά για τον Κερέμ και το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι. Η Ρεϊχάν νιώθει ακόμα πιο άσχημα αλλά δεν μπορεί να φύγει. Αποφασίζει να φύγει όταν έρθει η άλλη κοπέλα που περιμέναν για δουλειά και εύχεται να φύγει πριν τη δει ο Κερέμ. Ο Ταρίκ ρωτάει τη Βιλντάν για την Ελίφ και της λέει πως το κορίτσι είναι η ασφάλεια του. Φάινεται πως η ύπαρξη της Ελίφ είναι για εκείνον πολύ σημαντική. Η Ρεϊχάν δουλεύει σκληρά και η Γιλντίζ είναι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοσή της. Τη στέλνει στο κελάρι να πάρει κάτι και λίγο αργότερα μπαίνει στην κουζίνα ο Κερέμ και μιλάει με τη Γιλντίζ.

Η Ρεϊχάν επιστρέφει αλλά πριν μπει στην κουζίνα βλέπει τον Κερέμ και περιμένει μέχρι να φύγει. Αργότερα η Γιλντίζ της λέει πως πρέπει να γνωρίσει και την κυρία του σπιτιού, τη Ματσιντέ. Η Ρεϊχάν αγχώνεται. Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ιντζί πηγαίνουν στο σπίτι, που θέλουν να νοικιάσουν. Η Λεμάν, η σπιτονοικοκυρά, είναι μια παράξενη γυναίκα και το ενοίκιο, που ζητάει, πολύ υψηλό. Η Τουλάι αλλάζει γνώμη και λέει πως δεν θέλει πια να το νοικιάσει. Ο Βεϊσέλ όμως ξέρει πως στην πραγματικότητα της αρέσει πολύ το σπίτι. Έτσι κάνει μια συμφωνία με τη Λεμάν…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top