Ναταλί Κάκκαβα: Έτσι έμαθε ότι ο Γκουντάρας θα της κάνει πρόταση γάμου!

Το αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής τους

Με αφορμή τη συζήτηση για τον γάμο της Μάρας Δαρμουσλή, η Ναταλί Κάκκαβα προχώρησε σε μία αστεία εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not». 

Πενηντάρισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και οι συνεργάτες του τού έκαναν έκπληξη

«Πριν την κανονική πρόταση γάμου, είχε προηγηθεί κάτι πολύ αστείο. Ήμασταν 4 μήνες μαζί. Εγώ έμενα μόνη μου τότε, και κάποια στιγμή ακούω μήνυμα στο κινητό. Ήμουν στο μπάνιο εγώ δεν πρόλαβα να το δω και καπάκι με παίρνει τηλέφωνο ο Γρηγόρης. ‘’Μωρό μου, σου έχω στείλει ένα μήνυμα. Το διάβασες;’’ μου λέει. ‘’Σε παρακαλώ μη το διαβάσεις. Ήταν να το στείλω σε έναν φίλο μου, μη το διαβάσεις!’’. Φυσικά και το διάβασα και έγραφε: ‘’Λεωνίδα, θέλω να μου βρεις ένα κοσμηματοπωλείο, γιατί την Κυριακή θέλω να κάνω πρόταση γάμου στην Ναταλί’’. Βέβαια δεν μου την έκανε την πρόταση την Κυριακή”, είπε η Ναταλί Κάκκαβα με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να γελούν.

Ναταλί Κάκκαβα Έτσι έμαθε ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα της κάνει πρόταση γάμου

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε μέσα στο αυτοκίνητο μετά από νυχτερινή έξοδο. Έκανε δεξιά το αυτοκίνητο στον δρόμο και έδωσε στην Ναταλί το δαχτυλίδι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top