Γιώργος Τσαλίκης: Θα τον δούμε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου;

Τι αποκάλυψε για το δοκιμαστικό που έκανε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο δοκιμαστικό που έκανε στην εκπομπή της στην Κρήτη.

Γιώργος Τσαλίκης  εκπομπή Ιωάννα Μαλέσκου

«Αντιγράφει εμφανώς τη Μενεγάκη!»: Ποια το είπε για τη Μαλέσκου;

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι για το οποίο έχω κάνει δοκιμαστικό. Δεν ισχύει ότι πήγα ήμουν λαλίστατος και κόπηκα ή δεν κόπηκα. Ξέρω ότι πήγα στην εκπομπή της Ιωάννας στην Κρήτη και ήταν πολύ καλή παρουσιάστρια. Οτιδήποτε γίνεται πίσω από τις κάμερες και δ βγαίνει στον κόσμο, είναι κάτι που μένει πίσω από τις κάμερες. Δεν θα σου επιβεβαιώσω τίποτα. Έκανα δοκιμαστικό, τα άλλα δεν ισχύουν. Δεν περιμένω τίποτα.

Υπήρχε τηλεπαιχνίδι στο οποίο το συμβόλαιο είχε γραφτεί στο όνομά μου, δεν μπορούσα λόγω των υποχρεώσεών μου. Μέχρι και το Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha, ήταν να το ξεκινήσουμε παρέα, μαζί. Συμπαρουσίαση. Δουλεύω συνέχεια Σαββατοκύριακο.

Η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη εξελίχθηκε σε μία άριστη σχέση. Το ίδιο καλοκαίρι που είχα φύγει από το ‘’Δέστε Τους’’, σε συνέντευξη είχα πει ότι έφταιξα κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top