Οι πρώτες δηλώσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά το τέλος της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για την εμπειρία της από τα γυρίσματα του «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δείτε τον Χάρη να «εισβάλλει» στην εκπομπή της!

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Το υπέροχό μου διαζύγιο» με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με βρίσκεις σε μια πραγματικά υπέροχη φάση. Είμαι ήρεμη, έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα… Χαίρομαι τα παιδιά μου, τον άντρα μου» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια, προσθέτοντας: «Χτύπησα αμέτρητα κουδούνια. Δεν έχω κρατήσει τον αριθμό, αλλά όλες τις υπέροχες ψυχές που γνώρισα στην καρδιά μου».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απάντηση στις αρνητικές κριτικές για την εκπομπή της

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Αντελίνα είπε: «Εύχομαι σε όλους να έχουν καλή επιτυχία. Εύχομαι να έχω το μυαλό μου στο κεφάλι μου, να κάνω σωστές επιλογές, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να προχωράω. Ας μην είμαστε ανθρωποφάγοι. Ας πηγαίνουμε όλοι καλά και εμείς που είμαστε μέσα στην τηλεόραση να είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά ο ένας για τον άλλο. Να έχουν όλοι δουλειά και να είμαστε καλά. Όπως μπορούμε, να βοηθάμε. Αυτό πρεσβεύω και αυτό θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσω να πρεσβεύω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top