Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου ήρθε να με δει στο θέατρο 28 χρόνια μετά»

Η συγκινητική εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε τον παρακολουθήσει στο θέατρο μετά από 28 χρόνια!

Ο Τάσος Χαλκιάς δεν πληρώθηκε για το guest στις «Άγριες Μέλισσες»

Τάσος Χαλκιάς Ο πατέρας μου ήρθε να με δει στο θέατρο 28 χρόνια μετά

«Την τελευταία τάξη του λυκείου επείσθη ο πατέρας μου και πήγαμε οικογενειακώς να δούμε παράσταση στο θέατρο. Ομολογουμένως μαγεύτηκα και δεν έφευγε το μυαλό μου με τίποτα. Όταν με πήγε το ταξί για να γραφτώ στη σχολή να γίνω καπετάνιος του είπα να στρίψει, γιατί περνώντας από το Εθνικό Θέατρο άλλαξα γνώμη.

Ο πατέρας μου είχε μεγάλη άρνηση να γίνω ηθοποιός. Ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά. Όταν ήμουν επαγγελματίας, ήδη, 28 ετών. Αρνιόταν.

Δεν ξέρω αν με έβλεπε στην τηλεόραση, δεν νομίζω. Άκουγε ότι ο γιος του έχει γίνει γνωστός, αλλά δεν είχε έρθει ποτέ στο θέατρο να με δει. Μιλάγαμε, του έλεγα πάντα να έρθει να με δει, αλλά δεν απάνταγε. Ίσως να ήταν μετανιωμένος ακούγοντας αυτά για μένα, αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν μεγάλος εγωιστής, δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του» εξομολογήθηκε  ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top