Ελένη Μενεγάκη: H στήριξη του Μάκη Παντζόπουλου για την αποχώρησή της

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι του λέει τα βράδια στο σπίτι

Τελευταία μέρα εκπομπής είναι η αυριανή για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ρίχνει την αυλαία και ολοκληρώνει τη συνεργασία της μετά από 15 χρόνια με τον Alpha. 

H παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα μείνει εκτός, αφού θέλει να ξεκουραστεί μετά από 30 χρόνια συνεχόμενης τηλεοπτικής παρουσίας.

Η Ελένη Μενεγάκη άδειασε το καμαρίνι της!

Η Ελένη εδώ και έναν μήνα κάθε μέρα στην εκπομπή της αναφέρεται στο τέλος που έρχεται, ενώ πολλές φορές δε κρύβει και τη συγκίνησή της. 

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην προτελευταία της εκπομπή, απήλαυσε το πρώτο γενικό πλάνο σαν τηλεθεάτρια και ζήτησε να το επαναλάβει ο σκηνοθέτης. «Έτσι να το ευχαριστηθούμε, να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό που είμαστε καλά και είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε σε καταστάσεις που μας αρέσουν. Να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή, κάθε στιγμή είναι μοναδική», είπε.

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που την έχει στηρίξει πολύ αυτήν την περίοδο είναι ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

«Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: «αγάπη μου είσαι καλά»; Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Μενεγάκη: Ο Μάκης ήταν στο πλατό μαζί της όταν ανακοίνωνε ότι αποχωρεί!

Η παρουσιάστρια, δεν έκρυψε ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει έστω και προσωρινά την τηλεόραση δεν ήταν εύκολη. «Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα αποχαιρετιστήρια αφιερώματα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες της.

μενεγάκη-Παντζόπουλος

Μάκης Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη / Φωτογραφία: NDP
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top