MasterChef 4: Τουιτερά, έχεις κανένα σιγουράκι;

Ο τουιτεράς του #MasterChefGR «σπάει» τη σιωπή του!

Πάρτε μία μικρή γεύση από το trailer του μεγάλου τελικού του MasterChef 4

Να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Ένα ευχαριστώ γιατί ήμασταν μία παρέα σε όλη τη διάρκεια αυτού του μαγειρικού ταξιδιού

Μέσα από το Twitter, τα λέγαμε, σχολιάζαμε την κάθε στιγμή, γελάγαμε με τα αμέτρητα memes και gifs και όπως κάθε χρόνο, κάναμε το δικό μας… show πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του αγαπημένου μας MasterChef

Βγάζω το δακρύβρεχτο mode και περνάμε στα σοβαρά. Σε αυτά που σας καίνε. Στον τελικό, στα backstage, στα κουτσομπολιά. Σταύρος και Σταυρής λοιπόν. Όπως θα λέγαμε σε ποδοσφαιρικούς όρους, ένα ντέρμπι κορυφής. Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά.

Ο Σταύρος. Ο έρωτας αλήτης. Ο τύπος που έσκασε με πουκάμισο Χαβάη και γυαλιά και έβαλε… τα γυαλιά σε όλους μέχρι το τέλος. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα έχει πολλές μαγειρικές γνώσεις και αυτό φάνηκε τόσο στις ερωτήσεις των MasterClass όσο και σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού με τις ιδέες που είχε. Τα αδύνατά του σημεία; Σίγουρα αγχώνεται και χάνει χρόνο για να σκουπίσει τον ιδρώτα του, αλλά και η κακή του τύχη που όπως λέει τον ακολουθεί. Έλα μωρέ Σταύρο… υπερβολές!

Ο Σταυρής. Φοβερές ιδέες τόσο στις ομαδικές όσο και στην κουζίνα του MasterChef. Ο Σταύρος Γεωργίου, ήρθε με τσαμπουκά, βρήκε τα πατήματά του στην πορεία του διαγωνισμού και έδειξε ότι μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα, με πολλές παρασκευές σε πολύ λίγο χρόνο. Το Mystery Box δεν ήταν μία καθιερωμένη διαδικασία για εκείνον, αλλά μία πρόκληση. Βέβαια, ο εκρηκτικός του χαρακτήρας και το άγχος του, μπορούν να τον οδηγήσουν σε λάθη στον τελικό. Θα πάει το έπαθλο στην Κύπρο;

Και κάπως έτσι, φτάσαμε εδώ. Δύο φίλοι, αντιμέτωποι για το τεράστιο έπαθλο του MasterChef, τη φήμη και τις 50.000€.

Τώρα τι να σας πω, δεν κλίνω κάπου. Όπως είπαμε, αναμένουμε ένα τρομερό ντέρμπι. Από μεριάς μου έκανα τα αδύνατα δυνατά να μάθω τι λένε μέσα οι σφραγισμένοι φάκελοι. Πήγα λοιπόν κι έπιασα τους κριτές. 

Πάω που λέτε στον Σωτήρη, του λέω: «Chef θα μου πεις τι λένε οι φάκελοι ρωτάει ο κόσμος», μου λέει: «Ρε φύγε ρε τουιτερά από ‘δώ ρε μπρο». Οκ, λέω δε θα μου πει, προχωράμε. 

Πάω στον Πάνο. Του λέω: «Έχω μία καταπληκτική συνταγή για ριζότο αν μου πεις έστω ποιος προηγείται». Μου απαντάει: «Kαταπληκτική συνταγή για ριζότο έχω μόνο εγώ, η ζωή είναι πολύ μικρή για να τρως κακό ριζότο» και τέτοια, λέω δε θα βγάλουμε λαβράκι ούτε εδώ, προχωράω στον θείο. «Chef μπορώ να σε ρωτήσω;». Σηκώνει το βλέμμα από την οθόνη του κινητού του και μου λέει: «Βλέπω funny dog moments, πες μου λίγο γρήγορα» του λέω.... «Α τι ωραία τα σκυλάκια τα αγαπάω πολύ, είναι η αδυναμία μου», σημείωση I’m a cat person, «Θα μου πεις τώρα ποιος θα κερδίσει» μου απαντάει ένα ξερό: «Εμάς βρήκες;» και συνεχίζει.

Όπως καταλαβαίνετε, δύσκολα τα πράγματα. Εγώ έκανα ό,τι περνά από το χέρι μου. Ένα είναι σίγουρο, μάλλον δύο. Το βράδυ της Τετάρτης, τον τελικό θα τον δούμε παρέα και ο νικητής σίγουρα… θα γιορτάζει 14 Σεπτεμβρίου!

Περιμένουμε λοιπόν! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top