Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είμαι γαμοφοβική, αλλά δε θέλω να ξαναπαντρευτώ!»

Με ποια γνωστή παρουσιάστρια θα ήθελε να συνεργαστεί;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαρία Μπακοδήμου το βράδυ της Τετάρτης.

Η παρουσιάστρια που φέτος συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του J2US, εμφανίστηκε φανερά ανανεωμένη κάνοντας τον Γρηγόρη να αναρωτιέται αν είναι ξανά ερωτευμένη.

Μαρία Μπακοδήμου: «Η Ελένη Μενεγάκη έχει συγκεκριμένα budget»

«Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω αν συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή σου γιατί αυτό αντανακλάται…» είπε ο παρουσιαστής, με τη Μαρία να απαντάει: «Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου. Δε συνδέεται πάντα με έναν άλλο άνθρωπο αυτό».

«Κάποιος άνθρωπος σου το βγάζει αυτό δεν γίνεται, επέμεινε ο Γρηγόρης με τη Μαρία να ξεκαθαρίζει: «Εγώ πάντως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα. Είναι το αδύνατό μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά. Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’ αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ».

Η «φαρμακερή» ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Μαρία Μπακοδήμου

Η συζήτηση πήγε και στα επαγγελματικά της Μαρίας Μπακοδήμου, με τον Γρηγόρη να τη ρωτάει αν την αρέσει που πλέον είναι μόνη τηλεοπτικά: «Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, μου άρεσε η ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση με τον Φώτη τηλεοπτικά σε ειδικά projects που ήταν ντουέτο, υπήρχε ανάγκη. Στα άλλα όμως δεν υπήρχε ανάγκη για ντουέτο οπότε δεν προβληματίστηκα καθόλου. Αν έκανα ντουέτο με γυναίκα αυτή θα ήταν η Ναταλία Γερμανού» παραδέχτηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top