Η Άσπα Τσίνα έφυγε... έρχεται η Άντζελα Δημητρίου στο J2US;

Η πολυσυζητημένη τραγουδίστρια αναλαμβάνει ρόλο coach

Από την περασμένη εβδομάδα που η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US για λόγους υγείας, πολλά ακούστηκαν για το ποια θα την αντικαταστήσει ως coach του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Άσπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US!

Ωστόσο η οριστική απόφαση της παραγωγής ήταν να παρθεί το βράδυ της Κυριακής.

Η Άσπα άφησε... μόνο τον Μάριο Πρίαμο λόγω ασθένειας

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής, η Άντζελα Δημητρίου είναι θετική για να αντικαταστήσει την Άσπα στο σόου του Open.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Τάκης Ζαχαράτος για Άντζελα Δημητρίου: «Είχε θυμώσει πολύ μαζί μου!» 

Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου» είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου», τόνισε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του «Survivor» που ήταν καλεσμένος.

Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε με το δικό του ρεπορτάζ κι ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου», τονίζοντας ότι θα πρέπει να δωθεί έγκριση κι από το BBC, που έχει τα πνευματικά δικαιώματα του σόου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top