Σταματίνα Τσιμτσιλή: «H Μενεγάκη παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας»

Aποχωρεί από τον Alpha μετά από 15 χρόνια

Μετά τη βόμβα που «πέταξε» η Ελένη Μενεγάκη ότι αποχωρεί από τον Alpha μετά από 15 χρόνια αλλά και από την τηλεόραση για τον επόμενο χρόνο, μετά από 30 χρόνια καριέρας, όλες οι εκπομπές σχολίασαν την ανακοίνωση της παρουσιάστριας.

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

Το πρωί της Παρασκευής, σχολιάστηκε από το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλάει για την αποχώρηση της Ελένης.

«Πολλοί έβγαιναν με σιγουριά να προβλέψουν το τηλεοπτικό της μέλλον… Προφανώς για να μπαίνει στη διαδικασία να λέει ότι μέχρι και του χρόνου έχω κανονίσει τη ζωή μου, δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια. Είδα στα μάτια και τον τρόπο που μίλησε ότι έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. Είναι σε μια ηλικία και έχει μια οικονομική ευχέρεια, χάρη αυτής της δουλειάς, που της το επιτρέπουν. Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα που θέλει να είναι αυτή που θα ορίσει το τηλεοπτικό της μέλλον και πότε θα φύγει. Δε θα την εξαναγκάσει κάποιο κανάλι. Θέλει να είναι εκείνη που θα ορίσει τη στιγμή της αποχώρησής της.

Εγώ θα πω για μία ακόμη φορά ότι η γυναίκα παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας. Είναι εκείνη που γράφει το σενάριο της ζωής της. Ξέρει τι θέλει, πώς να το διεκδικεί και πώς να το παίρνει. Μπράβο της. Είναι από τις λίγες σταρ της τηλεόρασης που δεν τις έδιωξε ούτε το σύστημα, ούτε ο κόσμος, ούτε η ηλικία. Είναι μια γυναίκα που αποφασίζει να αποχωρήσει ενώ είναι ακόμα στην κορυφή» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top