Elif: Η Ελίφ ακούει τον καυγά του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ κι αποφασίζει να...

Η εβδόμαδα κλείνει με νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Η Ελίφ και ο Ταϊλάν καταλαβαίνουν πως κάτι απασχολεί τη δασκάλα τους και εκείνη τους λέει πως πήρε μετάθεση για άλλο σχολείο και σύντομα θα πρέπει να φύγει.

Η Αϊσέλ και η Σουνά χαιρετούν τις συναδέλφους τους, αλλά ο Τζεβαχίρ τις εμπόδίσει να φύγουν καθώς θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Αρζού τις απέλυσε. Τους ζητάει να μείνουν αλλά η Αρζού επεμβαίνει. Τα κορίτσια του λένε πως έτσι και άλλιως θέλουν να φύγουν.

Η Ζεϊνέπ είναι ακόμη θυμωμένη με τον άντρα της, επειδή ο Σελίμ έλειψε μια ολόκληρη νύχτα, τη νύχτα μάλιστα που είχαν κανονίσει να δειπνήσουν οι δυο τους. Η Ίντζι ακούει τον καυγά τους και το λέει στην Ελίφ. Τα κοριτσάκια αποφασίζουν να τους ετοιμάσουν μια έκπληξη για να χαρούν.

Η Γκόντζα δίνει ένα έγγραφο στην Ασουμάν, το οποίο όταν το υπογράψει ο Ερκούτ δεν θα μπορεί να την απολύσει, όταν χωρίσουν.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ διασκεδάζουν με την έκπληξη της Ελίφ και της Ιντζί.  

Η Μπαχριγιέ ενημερώνει τη Μελέκ για την κατάσταση της Αϊσέλ και της Σουνά. Η Μελέκ νιώθει ενοχές και την επόμενη μέρα πηγαίνει στο εργαστήρι για να μιλήσει με την Αρζού. Της λέει πως θα επιστρέψει στη δουλειά υπό έναν όρο, να γυρίσουν και η Σουνά με την Αϊσέλ.  

Η Ασουμάν αναγκάζει τον Ερκούτ να υπογράψει το έγγραφο.

Η Ελίφ λέει στον Γιούσουφ πως η μητέρα της γύρισε στη δουλειά. Ο Γιουσούφ εισβάλει στο εργαστήρι και παίρνει μαζί του τη Μελέκ λέγοντας στην Αρζού πως θα τα πουν στο δικαστήριο.

Ενώ ο Γιουσούφ τσακώνεται με την Αρζού εκείνη του λέει πως έχει καταλάβει για ποιο λόγο βοηθάει τη Μελέκ, γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με τις πράξεις της Αρζού.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top