Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην Κατερίνα Καραβάτου και τα… ψάρια!

Επέστρεψε με τις συνηθισμένες απορίες της η παρουσιάστρια

Με ανεβασμένη διάθεση ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Να σας πω κάτι, έμπαινα τώρα και έλεγα, ψάρια τηγανίζουμε;» είπε μπαίνοντας στο πλατό, με τους συνεργάτες της να το επιβεβαιώνουν, παρότι ο μάγειρας της εκπομπής, Πέτρος Συρίγος, ετοίμαζε κοτόπουλο. «Αυτή κότα έχει ταϊστεί με φύκια» είπε χαριτολογώντας ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η… περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στην καραντίνα

Η παρουσιάστρια τότε άρχισε να εξηγεί τη δομή του πλατό, δείχνοντας την πίσω πόρτα από όπου μπαίνει καθαρός αέρας και ενδεχομένως να ήρθε η μυρωδιά. «Ποιος ξέρει εδώ από πίσω στους αγρούς τι γίνεται; Κάποιος μπορεί να ψήνει ψάρια. Εδώ δίπλα δεν είναι και η κύρια με τις κότες που παίρνουμε αυγά; Αποκλείεται να ψήνει ψάρια;» είπε.

«Εκτός αν το άλλο στούντιο που είναι λίγο μακριά βέβαια στην άααλλη πλευρά του πλατό που είναι η Κατερίνα Καραβάτου, μήπως αυτοί μαγείρεψαν κάτι και μας ήρθε;» αναρωτήθηκε.

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση on air για τη Γιορτή της Μητέρας

«Εγώ πάντως κάθε πρωί που μπαίνω καταλαβαίνω από τη μυρωδιά τι φαγητό μαγείρευαν (οι “Κου Κου”). Μιλάω τώρα για το Star. Σας έχω μπερδέψει; Δε θέλω να μου μπερδεύεστε! Στα ίδια πλατό, μεγάλα πλατό, άκρη τέρμα είναι και η Καραβάτου. Θα μπορούσα αν είχα άλλη ώρα εκπομπή να πήγαινα να πω ένα "γεια σου Κατερίνα μου". Άλλο κανάλι, ε; Δεν πειράζει», είπε η Ελένη γελώντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top