«Stars System»: Η Άση Μπήλιου αναλύει τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές

Όλες οι απαντήσεις στο Stars System, το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 14:00

Η Άση Μπήλιου αναλύει τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές και τις απαιτητικές όψεις, που σχηματίζονται στο υπόλοιπο του Μαρτίου, το οποίο θα είναι το πιο απαιτητικό διάστημα της άνοιξης.

Stars System: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ξαφνικές γνωριμίες ή χωρισμούς!

Ο Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη του Ιανουαρίου και οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού. Στις 16 Μαρτίου ο Ερμής μπαίνει ορθόδρομος στους Ιχθύς και στις 22 του μήνα ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο.

Ο πλανήτης της ευθύνης κάνει τη δοκιμαστική του είσοδο στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει έως τις 2 Ιουλίου, όταν και θα γυρίσει ανάδρομος πάλι στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην τεχνολογική πρόοδο, τη συλλογική δουλειά, την ευαισθητοποίηση για το κοινό καλό όλων σε σχέση με το περιβάλλον, την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη. Ποια δεκαήμερα ζωδίων θα ευνοηθούν κατά την τρίμηνη παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο και ποια θα είναι αυτά που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρεται διεξοδικά και στο χρονικό διάστημα, που είναι ίσως το πιο σύνθετο και απαιτητικό για τη χώρα μας σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στο μέτωπο της υγείας, όσο και στο προσφυγικό.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 14:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top