Stars System: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ξαφνικές γνωριμίες ή χωρισμούς!

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή της

Στη σημερινή εκπομπή της «Stars System», η Άση Μπήλιου εκτός από την ανάλυση της Υπερπανσέληνου των «σκουληκιών» στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, έκανε και ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος είπε ότι μέσα σε αυτό το σαββατοκύριακο τρία ζώδια θα έχουν ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες ή ξαφνικούς χωρισμούς!

Αυτά είναι οι: Ταύροι με γενέθλια 23, 24, 25 Απριλίου, Σκορπιοί με γενέθλια 26, 27, 28 Οκτωβρίου και Αιγόκεροι με γενέθλια 25, 26, 27 Δεκεμβρίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου! Μου λείψατε το προηγούμενο Σάββατο που δεν μπόρεσα να βγάλω εκπομπή λόγω ασθενείας αλλά σήμερα είμαι Οκ οπότε δίνουμε ραντεβού στις 2:00μμ @starchanneltv γιατί έχουμε και υπερπανσέληνο να αναλύσουμε! Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπάθειας και συμπαράστασης και τις ευχές σας για ανάρρωση! Να προσέχετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας κι ο ένας τον άλλο καθώς το 2020 μας δοκιμάζει με πολλούς και ποικίλους τρόπους... σας ευχαριστώ και πάλι για όλα και σας περιμένω στις 2:00 μμ στο starssystem! Thank you styling team @ntotsikasnassos @ezindrou για τα σκουλαρίκια @3rdfloorjewels @roula_lymperopoulou @manos_aslanis @maccosmeticsgreece

A post shared by @ asibiliou on


 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Stars System» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top