Μάγδα από MasterChef: «Στεναχωρήθηκα με την ψήφο του Ηρακλή!»

Τι διαφορετικό θα έκανε αν έμενε στον διαγωνισμό μαγειρικής;

Αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής μία από τις… ήρεμες δυνάμεις του φετινού MasterChef.

Ο λόγος για τη Μάγδα που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία της.

Όπως εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, αυτό που την πλήγωσε περισσότερο ήταν η αρνητική ψήφος που δέχθηκε από τον Ηρακλή.

MasterChef 4: Δείτε ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε!

«Στεναχωρήθηκα με τη Μάρλεν, η οποία ήρθε και μου μίλησε μετά και μου πέρασε γιατί πραγματικά είναι φίλη μου κι εύχομαι να πάει πολύ καλά μες στο παιχνίδι. Παρόλο που με ψήφισε» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως: «Και με τον Ηρακλή στεναχωρήθηκα γιατί ήμασταν πολύ κοντά τον πρώτο καιρό. Από τα bootcamp κάναμε παρέα».

«Είναι όμως ένα παιχνίδι και νομίζω πως θα δούμε και άλλα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν έφταιγα για να πάρω τόσες ψήφους. Έφταιγαν αυτοί που είχαν την ασυλία. Μου πέρασε από το μυαλό, το εξέφρασα και σε κάποια άτομα, ότι ας ψηφιστούν αυτοί που είναι οι επόμενοι που είχαν περισσότερη άποψη στο μενού και στο στήσιμο. Αυτοί ήταν η Μαρία και ο Γιώργος, οι οποίοι όμως έδωσαν την ψυχή τους μέσα στην ομάδα. Προσπάθησαν πάρα πολύ κι ό,τι πρότειναν, πέρασε από το φίλτρο του αρχηγού και του υπαρχηγού» πρόσθεσε η νεαρή σεφ.

MasterChef-Κατερίνα: Δείτε ποιον συμπαίκτη της «έσωσε» με τη «Χρυσή Κάρτα»

«Αν έμενα μέσα στο παιχνίδι, θα έμπαινα μέσα στην κουζίνα στις επόμενες ομαδικές για να πάρω ζεστές και δύσκολες παρασκευές θέλει δε θέλει ο αρχηγός» είπε η Μάγδα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top