MasterChef-Κατερίνα: Δείτε ποιον συμπαίκτη της «έσωσε» με τη «Χρυσή Κάρτα»

Συγκίνησε όλο το πλατό!

Στη δοκιμασία αποχώρησης του αποψινού επεισοδίου επρόκειτο να διαγωνιστούν ο Διονύσης, η Μάγδα και η Μαριάννα. «Κάποιος απόψε θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef», είπε χαρακτηριστικά ο κριτής Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef 4: Η τρυφερή κίνηση του Διονύση στη Μαρία και τη Φωτεινή

MasterChef 4: Η κίνηση της Μαριάννας που προκάλεσε αντιδράσεις

Ωστόσο, υπήρξε ανατροπή, όταν η Κατερίνα που βρισκόταν στον εξώστη είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της (Χρυσή Κάρτα) για να «σώσει» τον Διονύση!

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θέλω να ‘’σώσω’’ τον Διονύση. Είναι ερασιτέχνης και είχε καλή πορεία ως τώρα. Το λάθος που έκανε με το φιλετάρισμα των ψαριών ήταν παιδιάστικο», είπε η Κατερίνα.

O Διονύσης αρχικά αρνήθηκε την κάρτα, όμως σύμφωνα με τους κανονισμούς, απαγορεύεται να αναιρέσει το δικαίωμα της Κατερίνας να χρησιμοποιήσει την κάρτα της όποτε και αν θέλει.

Τότε, τα δάκρια δεν άργησαν να τρέξουν στον πρόσωπο του Διονύση, ο οποίος είπε φανερά συγκινημένος: «Δεν έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα ούτε για τον εαυτό της! Είναι ένα άτομο που γνωρίζω 15 μέρες και μου δίνει την κάρτα. Είναι να μη συγκινηθείς;»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top