MasterChef- Κατερίνα: Αυτός είναι ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα

Οι δηλώσεις για τους συμπαίκτες της που θα συζητηθούν

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ομαδική δοκιμασία στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας έκαναν οι παίκτες του MasterChef 4.

MasterChef 4: Με αυτοκινητάκι του γκολφ κατέφτασαν οι κριτές!

O Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής, την Κατερίνα Λένη.
Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της όταν στην προηγούμενη δοκιμασία πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια δίχως να το δοκιμάσουν οι κριτές, αλλά και όταν δε χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας.

Η ίδια χαρακτήρισε τη ζωή της στο σπίτι του MasterChef ενδιαφέρουσα, ενώ δήλωσε πως η κάρτα ασυλίας έχει τραγικές επιπτώσεις επάνω της. «Κατηγορήθηκα ότι λειτουργώ εκ του ασφαλούς και επειδή είμαι υπερήφανη είπα για πάμε να τη δούμε. Δε θεωρώ ότι προσφέρει κάτι η κάρτα και ακριβώς επειδή εγώ δεν είμαι μαγείρισσα αλλά κομμώτρια, μου δημιούργησε πολλά προβλήματα».

Κατερίνα: «Δε θα απολογηθώ σε κανέναν για ποιο λόγο ήρθα στο MasterChef»

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τη στιγμή που πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια και έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές. «Έβαλα τα κλάματα γιατί ένιωσα ότι απογοήτευσα τους κριτές, αλλά δεν το μετάνιωσα. Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ και χωρίς την κάρτα και ας είμαι υποψήφια», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε: «Αν είχα πάει στους κριτές το πιάτο που είχα φτιάξει, είμαι σίγουρη πως δε θα ήμουν υποψήφια».

Σε ότι αφορά τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία δήλωσε πως ένιωσε ότι δεν έκανε τίποτα, αλλά δε θέλει να πει πως έγινε κι αυτό στρατηγικά. «Δεν μπορώ άλλο, έχω αρχίσει να ξενερώνω», συμπλήρωσε η Κατερίνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top