Κατσούλης – Καραβάτου: Η on air συγκίνηση για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Ο Κώστας Βουτσάς ήταν μια ιδέα και θα τον αγαπάμε πάντα»

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, ο οποίος από τα ξημερώματα της Τετάρτης, βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων.

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε συνεργαστεί με τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και θέλησε να τον αποχαιρετήσει στην έναρξη της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης του, Θεοδώρας

«Νομίζω πως όλη η Ελλάδα και όλοι όσοι είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε μοιραστεί λίγο χρόνο με τον Κώστα Βουτσά, πιο πολύ υπάρχει ένα χαμόγελο και μια βαθιά αγάπη και βαθιά συγκίνηση. Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας άνθρωπος που έζησε τη ζωή του, την έζησε-κατά τη γνώμη μου-όπως μακάρι να τη ζήσουμε όλοι μας, Τη, έζησε μέχρι την τελευταία στιγμή όπως ακριβώς την ήθελε με ζωή, με χαρά, με γενναιοδωρία. Σήμερα που είναι της Αγίας Φωτεινής επέλεξε να κάνει το τελευταίο του ταξίδι. Από εμάς ένα μεγάλο χειροκρότημα».

Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού: «Σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου λέγοντας χαρακτηριστικά με σπασμένη φωνή: «Ο Κρατερός είχε τη μεγάλη χαρά να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η Αέλια τότε ήταν πολύ μικρή και προσπαθούσα να της εξηγήσω πως ο κύριος που βλέπει στις ταινίες είναι αυτός εδώ που παίζει μαζί σου. Με τα χρόνια έκανε τη σύνδεση στο κεφάλι της και την περασμένη Κυριακή που  η τηλεόραση έδειχνε την ταινία «Κάτι να καίει» της έλεγα να φύγουμε από το σπίτι και να πάμε βόλτα αλλά μου έλεγε πως να τον δούμε πρώτα και μετά. Θα τον θυμόμαστε όλοι με πάρα πολύ αγάπη. Την αγάπη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του».

Κώστας Βουτσάς: Η τελευταία συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού

 «Ο Κώστας Βουτσάς ήταν μια ιδέα και θα τον αγαπάμε πάντα», είπε κλείνοντας ο Κρατερός Κατσούλης


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top