«Τροχός της Τύχης»: Χάρισε το 2ο αυτοκίνητο της τηλεοπτικής σεζόν!

Ποιος ήταν ο μεγάλος τυχερός;

Αν και το 2020 είναι δίσεκτο έτος, αυτό μάλλον δεν επηρέασε καθόλου τον τυχερό παίκτη του «Τροχού της Τύχης», τον Νίκο, ο οποίος στο επεισόδιο της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου κέρδισε το μεγάλο δώρο του παιχνιδιού, ένα ΝΙSSAN JUKE! Είναι το 2ο αυτοκίνητο, που χαρίζει ο Τροχός για την τηλεοπτική σεζόν και το πρώτο για το 2020!

Πολυχρονίου, Χαϊκάλης και Κουτράκης επέστρεψαν στον «Τροχό της Τύχης»

Ο Νίκος κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον 7ο και τελευταίο γύρο, αφού μέχρι τότε, ο συμπαίκτης του, Παναγιώτης, είχε το προβάδισμα ενώ η συμπαίκτρια τους Ελεντίνα  προσπαθούσε να «αλλάξει το γούρι», χορεύοντας  οριεντάλ! 

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και αφού ο Νίκος πέτυχε το νούμερο 7, αποκάλυψε στον Πέτρο Πολυχρονίδη ότι αυτός είναι ο αγαπημένος του αριθμός. Στη συνέχεια, κατάφερε να λύσει το γρίφο «Σπουδαίος- Σημαντικός» στην κατηγορία «Συνώνυμα» και τραγουδώντας παρέα με τον Πέτρο «απ’ το βορρά μέχρι το νότο», άνοιξαν το καρτελάκι και αποκάλυψαν το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο ΝΙSSAN JUKE !

O 35χρονος Νίκος κατάγεται και ζει στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα.  Είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος πατέρας της 5χρονης Εβίτας. Είναι γεωργός και καλλιεργεί ελιές από πολύ μικρός. Ο «Τροχός της Τύχης» είναι το αγαπημένο του τηλεοπτικό παιχνίδι και δήλωσε συμμετοχή τον Οκτώβρη του 2019. Στο πλατό του Τροχού, ο Νίκος ήρθε μαζί με τους κουμπάρους του γιατί το δικό του αυτοκίνητο είναι παλιό και δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.  

 

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη ότι είναι ο νικητής του αυτοκινήτου, τον γέμισε μεγάλη χαρά γιατί είναι η πρώτη φορά στη ζωή του, που θα έχει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο! Πέρα από το μεγάλο έπαθλο, ο Νίκος συγκέντρωσε επιπλέον 1.890 ευρώ μετρητά.

Καλοτάξιδο Νίκο! 
 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Τροχού της Τύχης»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top