Συγκλονίζει γνωστός συγγραφέας: «Η καρδιά λειτουργούσε δίπλα στο σώμα μου!»

«Ο Θεός δε θέλει να με βλέπει ούτε ζωγραφιστό!»

Τον περασμένο Οκτώβριο, στα μέσα τηλεοπτικής εκπομπής, δεν αισθάνθηκε καλά και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μπήκε επειγόντως στο χειρουργείο του Ιπποκράτειου για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ωστόσο ανάρρωσε αρκετά γρήγορα.

Τατσόπουλος: Πώς νίκησε τον θάνατο - Τα δάκρυα και η μαχαιριά στη καρδιά

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, αλλά και για την πίστη του στον Θεό.

Ο συγγραφέας με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Οι καρδιοχειρουργοί μού εξήγησαν ότι δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Μετά, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και φρικιαστικά πράγματα, εκτός από το ότι με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη» είπε.

To πρώτο άρθρο του Τατσόπουλου μετά το χειρουργείο

Ο γνωστός συγγραφέας εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο ότι: «Όχι, δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Αν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσαντιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν με μένα και δεν κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Ακόμα και για αυτό, όμως, μου έδωσαν απάντηση στο διαδίκτυο. “Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό” γι’ αυτό και δεν με πήρε κοντά του. Οπότε εντάξει».

Με το γνωστό του χιούμορ, συμπλήρωσε κλείνοντας: «Τη σκαπούλαρα λόγω δυσμένειας του Θεού προς το πρόσωπο μου».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top