«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Νέα αποχώρηση από την εκπομπή!

Το πρώτο της μήνυμα

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι εκτός της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η Κάλια Ελευθερίου! Σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ήταν η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μεσημέρι: Ριλάξ... είναι Παρασκευή!

A post shared by Kalia Eleftheriou 🍉 (@elkalia) on

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι Yes» στο Open TV.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Κάλια Ελευθερίου έφυγε και ο αντικαταστάτης της είναι ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού OK και είναι ένα πρόσωπο που το ήθελαν εξ’ αρχής στην εκπομπή.

Το ΕΣΡ «έκοψε» για μία εβδομάδα την εκπομπή του Λιάγκα

Η ίδια, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε ένα Instastory και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ και όλη την ομάδα από την εκπομπή. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα… Ένα μάθημα που θα κρατήσω σίγουρα. Και ευχαριστώ περισσότερο εσάς για τη στήριξή σας! Δεν θα πω κάποιο απόφθεγμα τώρα για πόρτες και παράθυρα… αλλά να σας πω ότι δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ!».

Να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που προκάλεσε ο σχολιασμός με την φοιτήτρια του ΑΠΘ στο πάνελ της εκπομπής, ακολούθησαν απολύσεις και παραιτήσεις στην εκπομπή!

Λιάγκας σε Μουτσινά: «Κουβαλήσαμε σταυρό κι ακόμη δεν έχω δει τον Γολγοθά!»

Πρώτα ήρθε η απόλυση της αρχισυντάκτριας Ελεάννας Τρυφίδου και έπειτα οι παραιτήσεις του Γιώργου Μπέζα και του Φρίξου Δρακοντίδη.

Μάλιστα, από τις 20 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα το ΕΣΡ αποφάσισε να σταματήσει για μία εβδομάδα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε»

Ακόμα το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλε και πρόστιμο των 150.000 ευρώ στην εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top