Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε»

Απολογήθηκε για τα σχόλια στην είδηση με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Για μια ακόμη φορά ζήτησε συγγνώμη κι απολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Δευτέρας για το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες κι έχει να κάνει με τα σχόλια που έγιναν για την είδηση με φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία ασέλγησε συμφοιτητής της

«Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγννώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό με το ΑΠΘ

Στήριξη Κώστα Μπακογιάννη σε Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν κακιά στιγμή»

«Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας πως κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύουν μέσα από την εκπομπή θέματα που αφορούν τη γυναίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top