Το ΕΣΡ «έκοψε» για μία εβδομάδα την εκπομπή του Λιάγκα

Ποιοι θα τον αντικαταστήσουν

Από τις 20 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα το ΕΣΡ αποφάσισε να σταματήσει για μία εβδομάδα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, μετά τους σχολιασμούς του παρουσιαστή και των υπολοίπων συντελεστών για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε»

Ακόμα το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλε και πρόστιμο των 150.000 ευρώ στην εκπομπή.

Έτσι για εκείνη τη βδομάδα από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 την εκπομπή του Λιάγκα θα αντικαταστήσουν οι «Αταίριαστοι» και ο «Αδύναμος Κρίκος».

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας («Αταίριαστοι») θα παρατείνουν για μία ώρα τη ζωντανή εκπομπή μέχρι τις 13.00 και στη συνέχεια θα μεταδίδεται επεισόδιο από τον «πιο Αδύναμο Κρίκο» σε επανάληψη μέχρι τις 14.00, οπότε θα παίρνει τη σκυτάλη το δελτίο ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μία εβδομάδα, απολύθηκε και η αρχισυντάκτριά του, Ελεάννα Τρυφίδου.

«Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος. Δοκιμάζομαι πολύ και εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί από το Star, κάναμε μαζί ραδιόφωνο, αργότερα εκπομπές, μετά ανέλαβε την αρχισυνταξία. Είναι σαν αδερφή μου, είναι σαν οικογένειά μου. Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορες καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενωνόνται, οι ικανοί άνθρωποι δε χάνονται. Η Ελεάνα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος και δε θα πάει χαμένη. Από σήμερα δε θα είμαστε μαζί τουλάχιστον σε αυτή εδώ την εκπομπή» είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top