Έχει στιλίστα η κόρη της; Η μητέρα της Κιάρας Μαρκέζη απαντάει!

Ποια είναι η άποψή της για το «My Style Rocks»;

Συζητήθηκε από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομά της για το «My Style Rocks», αφού είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου

Την προηγούμενη εβδομάδα η Κιάρα Μαρκέζη, κόρη της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, συζητήθηκε έντονα αφού υπήρξε η φήμη ότι η νικήτρια του πρώτου κύκλου, Ραμόνα Βλαντή, τη βοηθάει στιλιστικά

My Style Rocks: Έξαλλη η κριτική επιτροπή με την εγγονή του Τσοχατζόπουλου

Η μητέρα της Κιάρας, Μαρία, μίλησε για τα όσα γίνονται στο «My Style Rocks» και ξεκαθάρισε ποιος… βοηθάει την κόρη της.

«Καμαρώνω για την Κιάρα που είναι στο παιχνίδι, από την άλλη στεναχωριέμαι λίγο. Δεν ήμουν πολύ θετική στο να μπει γιατί είχα ακούσει διάφορα σχόλια. Δε δήλωσε συμμετοχή, τη βρήκανε», είπε.

Μαμά και κόρη ποστάρουν συχνά κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram /Φωτογραφία Instagram

«Όχι, δε βοηθά η Ραμόνα την Κιάρα στο styling. Φυσικά και τη βοηθάω εγώ, έχω άπειρα ρούχα, είμαι πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας. Δεν ισχύει ότι βοηθούν την Κιάρα στυλίστες. Είναι όλα "δράκοι"» απάντησε με χιούμρο για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Κλάματα για την Κιάρα Μαρκέζη - Ξέσπασαν οι συμπαίκτριές της

Η γνωστή φωτογράφος τοποθετήθηκε και στο πώς βλέπει ο Άκης Τσοχατζόπουλος την εγγονή του στο παιχνίδι. «Ο παππούς της απλώς δεν θέλει να σχολιάζεται όπως έγινε στο τρέιλερ που πραγματικά κι εμένα με ενόχλησε. Ούτε η Κιάρα το ήθελε απλά το αποφάσισε η παραγωγή διότι πίστευαν ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσει για να μην υπάρχουν υπόνοιες από πίσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top