Πρωταγωνιστής από Άγριες Μέλισσες:«Κάναμε γύρισμα και τα χέρια μας έτρεμαν»

Τι είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ο «κακός» της ελληνικής τηλεόρασης, Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες».

«Με κυνηγάει μια κατάρα να έλκω τους αντιπαθητικούς χαρακτήρες» σημείωσε με χαμόγελο ο προσθέτοντας πως «περνάω πολύ καλά με τον Κλεομένη Ψαθά. Αυτό που ζω με τις Άγριες Μέλισσες δεν το έχω ξαναζήσει».

«Δεν είναι καθόλου εύκολα τα γυρίσματατα. Ειδικά, τώρα, τον χειμώνα είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Συγκεκριμένα, Παραμονή Χριστουγέννων στις 8 το πρωί έκανα μια σκηνή με τον Γιώργο Γεροντιδάκη σε ένα χωράφι. Κάτω το γρασίδι είχε πάχνη, τα χέρια μας σχεδόν έτρεμαν», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το πιο απαιτητικό, μέχρι σήμερα, γύρισμα στις «Άγριες Μέλισσες», ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε: «Είχαμε μια σκηνή με τον Μελέτη, στην οποία με πλησιάζει απειλητικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης με σταυρωμένα πίσω τα χέρια του. Είμαστε ακριβώς πίσω από ένα υπέροχο άλογο, το οποίο έχει σκύψει και γλύφει τα χέρια του. Προσπάθησε να κρατηθεί αλλά δεν τα κατάφερε»!

 


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top