GNTM-Ελευθερία: «Οι FF δεν με έκαναν να νιώθω άνετα!»

Τι είπε "Στη Φωλιά των Κου Κου"

Η Ελευθερία αποχώρησε από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας και μίλησε για όλα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι!

GNTM 2019: Το μοντέλο που αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική δεκάδα!

GNTM 2019: Δείτε ποια κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στις FF και στον πόλεμο που δεχόταν από εκείνες.

Tα κορίτσια, οι φίλες μου είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε γιατί με τις FF δεν μιλούσα καθόλου. Προσπαθούσα να μη λέω ούτε καλημέρα για να μην υπάρξει κάποιο πάτημα να μου πουν κάτι. Δεν ήθελα να τους δίνω αφορμές και δικαιώματα. Υπήρξε μια άσχημη συμπεριφορά στην αρχή αλλά μετά το σταμάτησαν. Μπορεί να φοβήθηκαν για την εικόνα τους και ήταν πολύ διαφορετικές

Όσον αφορά στην ακαταστασία που κατά καιρούς οι FF είχαν χρεώσει στο νεαρό μοντέλο, η Ελευθερία είπε «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Στο δωμάτιο δεν πατούσα πάρα πολύ γιατί δεν ήθελα να συζητάω μαζί τους. Απλά πήγαινα να κοιμηθώ. Μπορεί να άφηνα το κρεβάτι μου κάποιες φορές ξέστρωτο ή τα πλυμένα ρούχα στην απλώστρα και αυτό τις ενοχλούσε. Παρ’ όλα αυτά δεν νομίζω πως ήταν αυτός ο λόγος που μου μιλούσαν άσχημα».

Ελευθερία: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM

«Γενικότερα δεν ήθελα να είναι μες στο παιχνίδι οι FF γιατί δεν με έκαναν να νιώθω άνετα με όλα αυτά που είχαν κάνει. Δεν ήταν καν φίλες μου» πρόσθεσε η Ελευθερία.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή εκτός παιχνιδιού και τον σύντροφο της, Θάνος είπε: «Δεν τσακώνομαι ποτέ με τον Θάνο, μόνο κάποιες φορές γκρινιάζω και αυτό μπορώ να το πω».
 

 

Δείτε όλη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top