Elif: Ο Βεϊσέλ τσακώνεται με τον Τζεβαχίρ επειδή ενοχλεί την Τουλάι

Μη χάσετε ένα ακόμα επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30 στο STAR

Η Μουάλα είναι στο σπίτι του Βεϊσελ και προσπαθεί να τον αποπλανήσει. Ο Βεϊσέλ την κάνει να μιλήσει και να παραδεχθεί ότι εκείνη του τηλεφώνησε πολλές φορές αλλά εκείνος δεν της απάντησε.

Η Τουλάι τα ακούει όλα και καταλαβαίνει πως παρεξήγησε τον άντρα της. Η Τουλάι εμφανίζεται μπροστά στη Μουάλα και εκείνη καταλαβαίνει πως ο Βεϊσέλ την κορόιδεψε. Τον χαστουκίζει και φεύγει.

Ο Ερκούτ βρίσκει την Ασουμάν στο νοσοκομείο. Καταλαβαίνει πως ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι η Γκόντζα. Μαθαίνει επίσης πως η γυναίκα του περνάει τον περισσότερο χρόνο της με την Γκόντζα και την πληρώνει για τις υπηρεσίες της. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως μίλησε με την Αρζού.

Η Αλιγιέ ακούει την κουβέντα τους. Δεν αντέχει την ιδέα πως η Ζεϊνέπ ικετεύει την Αρζού για να σωθεί ο Σελίμ. Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως κάθε μέρα ένα νέο πρόβλημα προκύπτει οπότε αποφασίζει να υποθηκεύσει το κτήμα για να έχουν κάποια χρήματα.  Η Ελίφ είναι η νέα πρόεδρος στην τάξη της και θέλει να κάνει κάτι για τους φίλους της.

Η Μπερίλ ζητάει πίσω τα λεφτά που ξόδεψε για να πάρει σοκολάτες στους συμμαθητές της επειδή δεν την ψήφισαν για να βγει πρόεδρος.  Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι στο δρόμο και πουλάνε το εμπόρευμά τους όταν εμφανίζεται ο Τζεβαχίρ.

Όταν μένει μόνη της η Τουλάι την πλησιάζει ο Τζεβαχίρ και της μιλάει για την προηγούμενη ζωή της ως τραγουδίστρια. Η Τουλάι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό καθώς τώρα έχει μια νέα ζωή.

Ο Βεϊσέλ έρχεται και βλέπει τον Τζεβαχίρ να ενοχλεί τη γυναίκα του. Οι δύο άντρες τσακώνονται. Ο Τζεβαχίρ βγάζει ένα μαχαίρι αλλά στο τέλος του καβγά ο Βεϊσελ τον μαχαιρώνει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top