Elif: Η Τουλάι βλέπει ένα μήνυμα από τη Μουαλά στον Βεϊσέλ & γίνεται έξαλλη

Νέο επεισόδιο της τουρκικής σειρά την Παρασκευή στις 17.30

Η Αρζού θυμωμένη και απογοητευμένη από τον Ουμίτ σκέφτεται όλα όσα της είπε ξανά και ξανά. Του στέλνει ένα μήνυμα και του ζητάει να συναντηθούν στο πάρκο. Ο Ουμίτ χαίρεται όταν λαμβάνει το μήνυμά της.  Η Αρζού του λέει πως ο μόνος τρόπος για να τον συγχωρήσει και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της είναι να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες της.

Η Τουλάι προετοιμάζει ένα ξεχωριστό γεύμα για τον Βεϊσέλ με αφορμή την επέτειο γάμου τους.  Η Τουλάι δεν ξέρει αν θα το θυμηθεί ο άντρας της.  Όταν επιστρέφει στο σπίτι ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν θυμάται τίποτα. Όταν η Τουλάι δείχνει την απογοήτευση της, ο Βεϊσέλ της κάνει έκπληξη και της δίνει το δώρο της.  Την επόμενη μέρα ο Βεϊσέλ ξεχνάει στο σπίτι του τηλέφωνό του. Η Τουλάι βλέπει ένα μήνυμα από τη Μουαλά, που τον καλεί κάπου. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη αλλά συγκρατείται και ακολουθεί τον Βεϊσέλ.  Δυστυχώς για εκείνον είναι η πρώτη φορά που ο Βεϊσέλ πρόκειται να συναντήσει τη Μουαλά.  Σκοπός του είναι να εξηγήσει στην Μουαλά πως πρέπει να τον αφήσει ήσυχο.

Η Τουλάι τους βλέπει μαζί και πιστεύει πως ο Βεϊσέλ την απατάει.  Ο Σερντάρ πηγαίνει στο σπίτι της Γκόντζα για να πάρει κάποια πράγματά του. Η Γκόντζα έχει ναυτία ξανά αλλά ο Σερντάρ δεν υποψιάζεται κάτι. Στην τάξη της Ελίφ γίνεται ψηφοφορία για να αναδείξουν πρόεδρο αλλά η μόνη υποψήφια είναι η Μπερίλ. Η δασκάλα βάζει υποψήφια και την Ελίφ.  Η ψυχολογία της Ζεϊνέπ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ με την Ελίφ και θυμάται το δικό του οδυνηρό παρελθόν όταν μπροστά στα μάτια του σκότωσαν τη γυναίκα και την κόρη του...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top