Elif: Χτυπάνε άσχημα τον Βεϊσέλ στο κεφάλι και χάνει τις αισθήσεις του

Νέο επεισόδιο της τουρκικής σειρά την Πέμπτη στις 17.30

Ο Βεϊσέλ δέχεται επίθεση από κάποιους άντρες. Τον χτυπάνε στο κεφάλι και ο Βεϊσέλ χάνει τις αισθήσεις του. Όταν συνέρχεται ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ πως ίσως το περιστατικό αυτό έχει να κάνει με τη Μουάλα και πως αυτός που τον χτύπησε ήταν ο άντρας της ή ο αγαπημένος της.  Αποφασίζουν να μην μιλήσουν σε κανέναν και να το κρατήσουν μυστικό.

Όταν επιστρέφουν σπίτι, η Τουλάι τους μιλάει για τις απιστίες του γείτονά τους.  Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ νιώθουν άβολα και ανήσυχα. Η Ασουμάν περνάει τη νύχτα της στο σπίτι της Γκόντζα. Πιστεύουν πως η Γκόντζα είναι έγκυος.  Νιώθει άσχημα και μόνο στην ιδέα πως θα κάνει το παιδί του Σερντάρ. Η Ασουμάν φροντίζει την Γκόντζα. Όταν η Γκόντζα κοιμάται, η Ασουμάν βρίσκει τα κοσμήματά της και τα δοκιμάζει.  Η Ελίφ έχει μια ιδέα για να βοηθήσει τον Σελίμ και γράφει ένα γράμμα στον δικαστή. 

Ο Σερντάρ είναι σίγουρος πια πως ο Ουμίτ έχει αισθήματα για την Αρζού. Του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει.  Ο Ουμίτ βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα αλλά αποφασίζει να πει τα πάντα στην Αρζού. Η Αρζού τον κατηγορεί πως είναι ένας ψεύτης και πως δεν τον εμπιστεύεται πια. Ο Ουμίτ της ζητάει να τον ακούσει αλλά η Αρζού είναι έξαλλη…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top