Πρωταγωνίστρια από «Άγριες Μέλισσες»: «Έψαχνα 2 ευρώ για να φάω!»

Εξομολόγηση ψυχής από την γνωστή ηθοποιό

Η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες» έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση ψυχής και αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει χάσει τη μητέρα της από τα 16 της χρόνια και γι’ αυτό κράτησε και το επίθετό της. 

«Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο» είπε στον Γιάννη Πουλόπουλο και «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε πρόταση φέτος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη αλλά προτίμησε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν και δεν είχε χρήματα ούτε για να φάει!

Έχω βρεθεί να ψάχνω το σπίτι μου να βρω ένα 2ευρω να πάρω κάτι να φάω. Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το catering γιατί δεν είχα λεφτά να φάω. Τώρα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω και λέω “Έχω λεφτά από το θέατρο;”. Εννοείται ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω. Το μικρότερο μεροκάματο από το θέατρο ήταν 36 ευρώ για 4 μήνες

Γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Μανουσάκη 

«Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά δεν έκατσε. Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά».

Στον ρόλο της στο σήριαλ παίζει μία γυναίκα, την οποία απατά ο άνδρας της. Εκείνη δηλώνει ότι στην πραγματική της ζωή δε θα μπορούσε να το δεχτεί!

«Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά. Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω.»

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top