Elif: Ο Καζίμ φεύγει από το κτήμα με τα κοσμήματα και συλλαμβάνεται

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Τρίτη στις 17.30 στο Star

Ο Καζίμ φεύγει από το κτήμα με τα κοσμήματα και η αστυνομία τον συλλαμβάνει. Η Αϊσέλ και η Αλιγιέ παρακολουθούν τη διαδικασία. Η Αϊσέλ είχε ενημερώσει για όλα την Αλιγιέ και είχε ζητήσει τη βοήθειά της. Μαζί κατάστρωσαν το σχέδιο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

  Η Ζεϊνέπ έχει πολύ δουλειά στο γραφείο και προσπαθεί να ανταπεξέλθει. Την επόμενη μέρα έχει συνάντηση με το αφεντικό της αλλά και εξετάσεις στη σχολή.   Ζητάει άδεια να πάει στη σχολή της μετά τη συνάντηση και το αφεντικό της συμφωνεί.  Το βράδυ δουλεύει σκληρά για να ετοιμάσει τη συνάντηση αλλά και να διαβάσει για τις εξετάσεις. 

Ο άντρας και η αδελφή του είναι στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη Μελέκ. Σύμφωνα με τις έρευνες το όπλο, που βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Αποδεικνύεται πως ανήκει στον άντρα και πως ο Γιουσούφ πάντα προσπαθούσε να τον προστέψει. Ο Γιούσουφ αφήνεται ελεύθερος και επιστρέφει στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν βρίσκει το σκυλάκι του και ανησυχεί. 

Η Γκόντζα επιστρέφει στην οικοδομή και μιλάει με έναν αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων αλλά μαθαίνει από τους εργάτες πως το κτίριο, που χτίζεται ανήκει σε κάποιο Χαρούν και όχι στον Σερντάρ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top