Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο Μαραβέγιας κι εγώ φύγαμε από το "Voice" επειδή...»

Σκεφτόταν καιρό να αποχωρήσει;

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από την παρουσίαση του «The Voice», που τελικά ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός.

Ο ηθοποιός/δημιουργός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως είχε αρχίσει να σκέφτεται από τον περασμένο Μάρτιο ότι μαζί με τη νέα του παράσταση δε θα προλάβαινε χρονικά να παρουσιάζει και το talent show.

Το ξεχωριστό «σαν σήμερα» του Γιώργου Καπουτζίδη!

Σε νέο κανάλι με νέα εκπομπή ο Γιώργος Καπουτζίδης

Επίσης, συμπλήρωσε ότι υπήρξε ένα τηλέφωνημα ανάμεσα σε εκείνον και τον Κωστή Μαραβέγια που επίσης αποχώρησε, όπου είχαν εκφράσει την πρόθεσή τους να φύγουν. Όσον αφορά στον ίδιο όμως, δεν ήθελε να προβεί σε καμία κίνηση μέχρι το κανάλι να αποφασίσει ότι θα υπάρξει και νέος κύκλος του «The Voice».

«Είχα καταλάβει από το Μάρτιο ότι θα δυσκολευτώ με το "The Voice". Επίσης, ήξερα ότι η δουλειά του σκηνοθέτη στην παράσταση θα είναι απαιτητική. Δεν ήξερα όμως αν μπορούσα να το ενορχηστρώσω όλο αυτό. Με έπιασε πολύ άγχος. Ένα είναι αυτό. Αισθανόμουν ότι χρονικά δε θα προλάβαινα. Είχαμε τηλεφωνηθεί και με τον Κωστή τον Μαραβέγια κι αναφέραμε ο ένας στον άλλο ότι το σκεφτόμασταν. Από τότε όμως δεν το αναφέραμε ξανά. Και μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα που περιμέναμε να κλείσει ότι θα γίνει ξανά το The Voice, αποφάσισα μέσα μου να ενημερώσω ότι δεν θα το κάνω. Μ΄αρέσει και η ησυχία μου», με την Ελένη Μενεγάκη γελώντας να αμφισβητεί τα λεγόμενά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top