Η συγκινητική εξομολόγηση της Βάνας Μπάρμπα για τον θάνατο της αδερφής της

«Προσπαθώ να χαμογελώ αλλά δεν είναι εύκολο!»

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της ζωής της πέρασε η Βάνα Μπάρμπα, αφού τον περασμένο Ιούλιο «έχασε» την αδερφή της Χρυσαυγή από την επάρατη νόσο!

Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τον θάνατο που τη σημάδεψε και την έκανε να χάσει το χαμόγελό της.

Βαρύ πένθος για τη Βάνα Μπάρμπα – Πέθανε η αδελφή της

Βάνα Μπάρμπα: Παρέα με πρώην σύντροφό της στην Επίδαυρο!

«Προσπαθώ να χαμογελάω αλλά εύκολο δεν είναι. Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, δεν είμαι η Βάνα το αντράκι. Κάθε οικογένεια που έχει περάσει αυτή την αρρώστια, πιστεύω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτή η ασθένεια είναι πλέον μια μάστιγα. Νομίζω ότι όλοι περνάμε δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ πια να βοηθήσω, γιατί εγώ η ίδια έχω πια ανάγκη υποστήριξης. Έχω αποφασίσει να μη δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα και θα είμαι μαζί με τη Φαίδρα που είναι στη Γ΄Λυκείου και προετοιμάζεται για Πανεπιστήμιο. Δεν θα άντεχα αν έφευγε αυτή τη χρονιά για σπουδές. Πιστεύω θα ένιωθα τελείως έρημη. Οπότε θέλω τον χρόνο μου για κάποια πράγματα. Δεν θα ξαναγυρίσω στα σίριαλ, είναι επιλογή μου, δεν ξαναγυρίζω στην τηλεόραση. Δεν θέλω, δεν νιώθω την ανάγκη εσωτερικά», είπε χαρακτηριστικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top