Μαζωνάκης: «Δεν περιποιούμαι καθόλου τον εαυτό μου»

Όσα είπε ο τραγουδιστής στη «Φωλιά των Κου Κου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος αύριο, 14 Σεπτεμβρίου, θα δώσει μία διαφορετική συναυλία από εκείνες που μας είχε συνηθίσει. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Φυγαδεύτηκε στην Κύπρο μετά από άγριο καυγά

Στην εμφάνισή του αυτή στο γήπεδο «Tae Kwon Do», όπως αποκάλυψε ο ίδιος,  έχει δοθεί βάρος στα μουσικά όργανα και στη ορχήστρα.

Εκτός από το τραγούδι, όμως, ο τραγουδιστής μίλησε και για την πορεία του στην τηλεόραση τονίζοντας πως έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις,. Αν και αρχικά δεν ήθελε να ανοίξει τα χαρτιά του, τελικά αποκάλυψε στην κπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πως θα τον δούμε ξανά στην κριτική επιτροπή του «The Voice». Στην ίδια εκπομπή γνωστοποιήθηκε, πως στον ρόλο του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στον μουσικό διαγωνισμό είχε κάνει «θραύση» με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του και έτσι, ο δημοσιογράφος της «Φωλιάς των Κου Κου», πήρε την ευκαιρία και τον ρώτησε σχετικά με αυτό, αλλά ο τραγουδιστής, προς μεγάλη μας έκπληξη, ανέφερε ότι δεν περιποιείται καθόλου τον εαυτό του και είναι απλώς λάτρης της καλαισθησίας.

 


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top