«Ενήλικοι στην Αίθουσα»:Αποκλειστικές σκηνές από την ταινία του Κώστα Γαβρά

Ένα πολιτικό θρίλερ για τη διαπραγμάτευση του 2015

Τo Star εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικές σκηνές από την νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

Το έργο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Γιάννη Βαρουφάκη, και αναφέρεται στους πρώτους έξι μήνες διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον Σύριζα το 2015 αλλά και την επίπονη διαπραγμάτευση στο Εurogroup.

Με πυξίδα την ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά του Γαβρά, παρακολουθούμε τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες με την Ελλάδα στο επίκεντρο.

Ποιες κινήσεις έγιναν ή δεν έγιναν στην πολιτική σκακιέρα; Ακολουθούμε τις εντάσεις, τα αδιέξοδα, τις ευαίσθητες ισορροπίες…

Στην ταινία συναντάμε ένα διεθνές καστ. Στους κεντρικούς ρόλους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, φυσικά χωρίς γραβάτα, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Χρήστος Λούλης είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης με ξυρισμένο κεφάλι, τα ίδια πουκάμισα ακόμα και το ίδιο ηχόχρωμα με τον πρώην υπουργό οικονομικών. Παραγωγός της ταινίας, όπως και σε όλες του σκηνοθέτη, η δραστήρια σύζυγός του, Μισέλ.

Το έργο πριν καν συστηθεί στο κοινό αποτελεί σημείο αναφοράς στην εργογραφία του Γαβρά με τον ίδιο τον σκηνοθέτη να τονίζει «ελπίζω να μην απογοητεύσω τους Έλληνες».

 Η ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» δίνει ραντεβού με τους σινεφίλ στις 3 Οκτωβρίου.
 

 

Από την Έλγκα Νταϊφά​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top