«Το σόι σου»: Τι ζήτησαν Ηλίας και Λασκαράκη στα τελευταία γυρίσματα;

«Στο φινάλε όλοι οι ηθοποιοί βάλαμε τα κλάματα»

Μετά από πέντε χρόνια «Το σόι σου» έριξε αυλαία και όπως ήταν φυσικό το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, αφού οι ηθοποιοί είχαν γίνει μια… οικογένεια! Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για τις στιγμές που έζησαν στα τελευταία γυρίσματα της σειράς.

Με ποιους είδε το τελευταίο επεισόδιο του «Το σόι σου» η Βάσω Λασκαράκη

«Ήταν πολύ πιο δύσκολο από όσο φανταζόμουν το τέλος των γυρισμάτων για το «Σόι σου». Όλοι οι ηθοποιοί βάλαμε τα κλάματα. Ζητήσαμε να έχουμε την τελευταία σκηνή εγώ και η Βάσω Λασκαράκη. Μετά πήραμε ο ένας τον άλλον αγκαλιά και ήταν πολύ συγκινητικό. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή», είπε στη Νάντια Ρηγάτου και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Ο κουμπάρος και συνάδελφος της Βάσως Λασκαράκη δεν πήγε  στον γάμο της γιατί εκείνη την περίοδο ήταν στη Σαγκάη.

«Ήξερα ότι θα παντρευόταν, αλλά δεν ήξερα την ημερομηνία. Αν γινόταν ένας γάμος με 200 άτομα και δεν ήμουν καλεσμένος θα με πείραζε», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ήξερα τη Βάσω σαν ηθοποιό, αλλά δεν την ήξερα προσωπικά και είχα ένα ερωτηματικό. Μπορεί να ήταν μια χαρά, αλλά μπορεί να ήταν και βούρλο. Κάναμε ένα δοκιμαστικό και το κανάλι σταμάτησε να βλέπει άλλο κόσμο».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top