«Η Σπυροπούλου είχε επιβάλει δύο πρόσωπα στον Alpha»

Αποκαλύψεις από τον Παύλος Σταματόπουλο

Αποκαλύψεις έκανε το Σάββατο από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο Παύλος Σταματόπουλος για την εποχή που συνεργαζόταν στον Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Όπως είπε, στην προτελευταία σεζόν της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» η… “Queen Ντίνα” είχε επιβάλει δύο πρόσωπα, για τα οποία ο ίδιος ήταν πολύ αρνητικός. 

Το ένα πρόσωπο ήταν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και το άλλο η Νάνσυ Παραδεισανού. 

«Θέλω να σας πω για τη Φλορίντα και για να λέμε και τα καλά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου… Την προτελευταία χρονιά του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” όταν ήρθε η Κωνσταντίνα και μας είπε ότι θα ήθελε τη Φλορίντα στην εκπομπή, εγώ ήμουν πολύ αρνητικός, σε σημείο που της είπα “πάνω από το πτώμα μου”. Δεν την ήθελα καθόλου γιατί είχα σχηματίσει μια εικόνα, που προφανώς ήταν λάθος, και ουσιαστικά η Κωνσταντίνα την επέβαλλε μαζί με τη Νάνσυ. Ήταν δύο περιπτώσεις που ήρθαν εκείνη τη χρονική στιγμή μαζί», είπε. 

Πρόσθεσε όμως ότι στην πορεία κατάλαβε ότι η γνώμη που είχε συγκεκριμένα για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν λάθος και πως η ίδια του απέδειξε με τη δουλειά της ότι θέλει να καθιερωθεί ως δημοσιογράφος. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top