MasterChef: Αποχώρησε ο Ζαχίρ Γιαβαρί

Αρνήθηκε να πει ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef!

Όταν οι κριτές του ανακοίνωσαν πως συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και κατά συνέπεια αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής είπε ότι το γνώριζε ότι σήμερα δε θα επέστρεφε στο σπίτι και αυτό γιατί είχε μια προαίσθηση από τα πρωί.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι πάντα στη ζωή του το ένστικτό του τον «προειδοποιεί», όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με κάποια άσχημα γεγονότα που έγιναν στην οικογένειά του.

Λίγα λεπτά πριν επιστρέψει την κονκάρδα του στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο μέντοράς του τού είπε: «Νομίζω ότι η παρουσία σου ήταν κάτι παραπάνω από… μαγειρική. Ήταν παραπάνω ουσιαστική και το είχαμε πει στις οντισιόν. Η ιστορία σου δίνει δύναμη σε κάποιους που έχουν αντίστοιχη ιστορία με τη δική σου. Σε ευχαριστούμε πολύ που ήσουν εδώ».

«Συγκινήθηκα πολύ από τα λόγια των κριτών. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και έμαθα πάρα πολλά. Είμαι πολύ τυχερός που έζησα ένα όνειρο που δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβεί», είπε ο Ζαχίρ συγκινημένος, ενώ αρνήθηκε να πει ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του MasterChef.

Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια του MasterChef

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top