Τέλος η Άννα Μαρία Βέλλη από την εκπομπή του Κωστόπουλου

Ίσως και να είναι η πιο σύντομη τηλεοπτική συνεργασία που έγινε ποτέ

Ανακατατάξεις σε βασικές θέσεις είχαμε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα Λάθος», καθώς μετά από μόλις δύο Σαββατοκύριακα που βρίσκεται στον αέρα, αποχώρησε η συνεργάτιδά του, Άννα Μαρία Βέλλη. 

Την είδηση αποκάλυψε στο «Πρωινό» της Πέμπτη ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος είπε πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα δούμε στην εκπομπή την Άννα Μαρία Βέλλη.

Δεν έφτανε όμως αυτό. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το «Όλα Λάθος» έχει νέα αρχισυντάκτρια που είναι επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου. 

«Χθες υπήρχε ένα κρίσιμο ραντεβού στο Open, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου σε σχέση με το μέλλον τους στην εκπομπή. Αυτό που καταθέτουμε σήμερα ως αποκλειστικό ρεπορτάζ, είναι πως μεθαύριο Σάββατο δεν θα βρίσκεται η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή. Προφανώς δεν μπορεί να συνεχίσει στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η συγκεκριμένη δεν δέχονταν τον ρόλο του να είναι στην ομάδα. Μπορεί να της είχαν υποσχεθεί πως θα ηγείται μαζί με τον Πέτρο. Χθες έγινε ένας πανικός και γνωρίζω πως μεθαύριο δεν θα είναι ούτε δίπλα του, ούτε απέναντί του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι και μια νέα αρχισυντάκτρια. Ένα νέο κορίτσι, 26χρονο», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top