Ηθοποιός: «Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Η αδερφή μου ζει στο ψυχιατρείο»

Ο Κώστας Φαλελάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show

Η συνέντευξή του ήταν κατάθεση ψυχής κι εξομολόγηση. Ο Κώστας Φαλελάκης κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για τον πατέρα του, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

«Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Μεγαλώσαμε λίγο ζόρικα… Μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Ο πατέρας μου ποτέ δε σκέφτηκε να την κλείσει μόνιμα σε ψυχιατρείο. Τη φρόντιζε και όταν πέθανε δεν είχε νόημα η ζωή του. Στα 40 της είχαμε την κηδεία του», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Μάλιστα, τόνισε ότι τον αγαπά ακόμα πιο πολύ λόγω της στάσης που είχε προς την μητέρα του.

Αναφερόμενος σε εκέινη, αποκάλυψε στο The 2night Show: «Υποτροπίασε λίγο μετά που γεννήθηκα εγώ. Είμαι το δεύτερο παιδί. Έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο και μία αδερφή εννέα χρόνια μικρότερη… που ακολούθησε την παράδοση της οικογένειας και ζει στο ψυχιατρείο. Μεγάλωσα με αυτό τον φόβο. “Γιατί όχι σ’ εμένα”. Για αυτό ανέπτυξα έναν μηχανισμό εκλογίκευσης σπαστικό.».

Μερικές φορές μου έλεγε ο Μηνας: “Αμάν με αυτή την τετράγωνη λογική σου. Δε συζητιούνται όλα!”. Στην αμείλικτη κοινωνία του χωριού είσαι το “παιδί της τρελής”

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα. «Το τέλος του Μηνά μας βρήκε στην ίδια παράσταση. Κάναμε πρόβες κάνα 20ημερο. Τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη ήρθε και μου είπε “σ’ αρέσει δε σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί».

Και συνέχισε: «Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top